Verschillende soorten springtouw

Springtouw kopen?

Welke soorten springtouw kan je kopen?

Er zijn heel veel verschillende soorten springtouw die je kan kopen. Natuurlijk zit er verschil in kleur maar ook in vorm, materiaal en vooral lengte. Bekijk hieronder de verschillende soorten springtouwen.

Springtouw kopen voor kinderen 

Een springtouw voor kinderen kopen? Deze variant is misschien wel de bekendste soort springtouw. Dit soort springtouw is vaak gemaakt van hout of plastic en hebben vrolijke kleuren of figuren. Deze springtouwen gebruiken vaak touw of wat dikker plastic en zijn er in verschillende lengtes. Springtouwen voor kinderen is perfect om de coördinatie van kinderen mee te trainen! Laat je kind heerlijk touwtjespringen in de tuin of schoolplein, of ga voor een lang springtouw voor een hele groep kinderen! Touwtjespringen is een heerlijke manier om samen buiten te spelen met vriendjes en vriendinnetjes!

Sport springtouw kopen

Sport springtouwen zijn zeer geschikt om lekker thuis of in de sportschool calorieën mee te verbranden. Deze springtouwen zijn vaak gemaakt van pvc of leer en hebben handvatten van foam of plastic. Wil jij een springtouw kopen voor een warming up of om lekker trucjes mee te oefenen? Dan is dit soort springtouw perfect voor jou.

Speed ropes kopen

Speed ropes kan je in verschillende varianten vinden. Zo gebruiken ze bij Crossfit vaak speed ropes. Deze springtouwen zijn gemaakt van dunne lichte touwen van kunststof of staal met een kunststof mantel er omheen. Ook beschikken deze speed ropes veelal over kogellagers waardoor het touw soepeler en sneller rond zal draaien. Deze sport springtouwen zijn enorm snel en goed geschikt om te gebruiken om een warming up of een goede workout mee te doen. Wil jij een springtouw kopen om double unders mee te oefenen? Een speed rope is uitermate geschikt om double unders mee te draaien waarbij het touw tweemaal onder het lichaam door gaat. 

Springtouw kopen?

Train als een pro!

De waardering van springtouw.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 5 reviews.